AtentionarePuteti sa ma contactati la nr de tel 0724508829 sau la adresa de mail sidanap@yahoo.com. Ne putem "auzi" si pe facebook, https://www.facebook.com/carmen.dana.94

Comenzile vor fi reluate si onorate in ordinea confirmarii platii avanului. Va multumesc pentru intelegere!

Pentru comenzile de pana la 30 lei inclusiv, plata se face INTEGRAL , inclusiv transpotrul (5 lei prin posta si 18 lei prin curierat rapid) si taxele interbancare 4 lei daca platiti de la alta banca decat BCR, in AVANS .
ATENTIE: in afara de acestea, la banca se plateste un comision pt ca depuneti bani (de obicei 4 lei dar poate sa difere de la o banca la alta)


Pentru toate produsele , si mai ales pentru cele realizate pe comanda, se plateste in avans 30%-50% din valoarea comenzii dar minim 30 lei

joi, 26 ianuarie 2012

Martisoare 3

Martisoare sub forma de ghiocei


3 comentarii:

 1. dragute, Carmen, succes la vanzari!

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi plac toate creatiile tale. Felicitari si spor in toate!
  Eu sunt incepatoare in ale quillingului si felicitarilor. Te rog frumos sa-mi spui ce folosesti pentru a-ti taia cartonul pentru felicitari si alte accesorii gen etichete, floricele, carduri.
  M-am tot uitat pe net, dar nu am gasit prea multe informatii. Banuiesc ca este o masina in genul Silhouette Cameo, nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc Elena, multumesc Andreea!
  Eu tai fasiile pt quilling cu trimerul(la 0,5cm) sau cu distrugatorul de documente (la 0,6 cm). Cartonul pt felicitari il tai cu trimmerul (drept si ondulat), tot cu trasez linia pt indoire. Mai folosesc foarfeci cu model si perforatoare (tot cu model)

  RăspundețiȘtergere