AtentionarePuteti sa ma contactati la nr de tel 0724508829 sau la adresa de mail sidanap@yahoo.com. Ne putem "auzi" si pe facebook, https://www.facebook.com/carmen.dana.94

Comenzile vor fi reluate si onorate in ordinea confirmarii platii avanului. Va multumesc pentru intelegere!

Pentru comenzile de pana la 30 lei inclusiv, plata se face INTEGRAL , inclusiv transpotrul (5 lei prin posta si 18 lei prin curierat rapid) si taxele interbancare 4 lei daca platiti de la alta banca decat BCR, in AVANS .
ATENTIE: in afara de acestea, la banca se plateste un comision pt ca depuneti bani (de obicei 4 lei dar poate sa difere de la o banca la alta)


Pentru toate produsele , si mai ales pentru cele realizate pe comanda, se plateste in avans 30%-50% din valoarea comenzii dar minim 30 lei

duminică, 29 ianuarie 2012

Golf...

Felicitare pentru iubitorii de golf3 comentarii:

 1. carmen, cu apreceiere si drag un premiu virtual la mine in blog!

  daca iti face placere poti recomanda mai departe cinci bloguri pe care le apreciezi si care au un numar mai mic de 200 de fani:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Elena. Multumesc din suflet! Mi-ai facut o surpriza tare frumoasa; chiar daca virtual, premiul tau mi-a incalzit sufletul (mai ales pe gerul care este acum afara) Cu mare drag o sa il dau mai departe. Te pup!

  RăspundețiȘtergere
 3. Hi colleagues, its wonderful post concerning tutoringand fully explained, keep
  it up all the time.
  My blog - click here

  RăspundețiȘtergere