AtentionarePuteti sa ma contactati la nr de tel 0724508829 sau la adresa de mail sidanap@yahoo.com. Ne putem "auzi" si pe facebook, https://www.facebook.com/carmen.dana.94

Comenzile vor fi reluate si onorate in ordinea confirmarii platii avanului. Va multumesc pentru intelegere!

Pentru comenzile de pana la 30 lei inclusiv, plata se face INTEGRAL , inclusiv transpotrul (5 lei prin posta si 18 lei prin curierat rapid) si taxele interbancare 4 lei daca platiti de la alta banca decat BCR, in AVANS .
ATENTIE: in afara de acestea, la banca se plateste un comision pt ca depuneti bani (de obicei 4 lei dar poate sa difere de la o banca la alta)


Pentru toate produsele , si mai ales pentru cele realizate pe comanda, se plateste in avans 30%-50% din valoarea comenzii dar minim 30 lei

miercuri, 23 aprilie 2014

Ou de Paste

Ou decorat cu tehnica servetelului
2 comentarii:

  1. Ouale sunt minunat decorate(preferatul meu este cel cu margaritare).N-am incercat tehnica pe oua dar am incercat-o pe un carton!-(si imaginea o calcam cu fierul de calcar ,la ou cum este?) pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am incercat pana acum. Aveam timp liber, oua si servetele asa ca am zis ca nu am nimic de pierdut. Voiam sa fac doar unul dar nu m-am oprit prea repede. Singurul lucru ce nu mi-a placut a fost ca servetelul face cute, nu se aseaza la fel de frumos ca pe o suprafata plana. te pup!

      Ștergere