AtentionarePuteti sa ma contactati la nr de tel 0724508829 sau la adresa de mail sidanap@yahoo.com. Ne putem "auzi" si pe facebook, https://www.facebook.com/carmen.dana.94

Comenzile vor fi reluate si onorate in ordinea confirmarii platii avanului. Va multumesc pentru intelegere!

Pentru comenzile de pana la 30 lei inclusiv, plata se face INTEGRAL , inclusiv transpotrul (5 lei prin posta si 18 lei prin curierat rapid) si taxele interbancare 4 lei daca platiti de la alta banca decat BCR, in AVANS .
ATENTIE: in afara de acestea, la banca se plateste un comision pt ca depuneti bani (de obicei 4 lei dar poate sa difere de la o banca la alta)


Pentru toate produsele , si mai ales pentru cele realizate pe comanda, se plateste in avans 30%-50% din valoarea comenzii dar minim 30 lei

duminică, 9 decembrie 2012

Felicitare quilling sarbatori iarna

Felicitare handmade, realizata in tehnica quilling, pentru sarbatorile de iarna:3 comentarii:

  1. Sunt foarte dragute felicitarile tale quilling daaaar asta e preferata mea :D Eu mereu am cate una de la tine care-mi place mai mult :D Felicitarea asta e foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. MUltumesc, Sweetie! Daca nu ma insel, modelul clopotelului este inspiratie de la tine; nu imi iasa mie la fel, ale tale sunt PERFECTE!

    RăspundețiȘtergere
  3. ba dua, ti-a iesit si tie perfect! Modelul nu e de la mine, e de pe internet :D (nu l-am inventat eu) dar nu asta e important! Mie-mi place intregul, cum se imbina quillingul cu albastrul felicitarii!

    RăspundețiȘtergere